Voorbereiden:
Leg de tortilla‘s even in en warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje. Druk in een zeef het vocht uit de spinazie. Hak de olijven fijn. Verkruimel de feta.
Bereiden:
Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie. Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Verdeel de spinazievulling over de tortilla‘s.
Vouw ze tot een puntvormig zakje.
Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling. Serveer met een tomatensalade.
Bereidingstijd: circa 20 minuten.
Tip:
In plaats van gehakte olijven zijn gehakte gedroogde tomaten op olie ook heel lekker.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |